Hoe een sabbatical je leven kan veranderen

vrijdag 7 februari 2020
15:00 tot 17:00

Locatie de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre
Categorie Volwassenen
Tags KennisMaker Lezing Mens en Geest
Prijzen
  • Toegang lezing gratis
  • Diner basis € 12,50
  • Diner driegangen € 22,50
Download Toevoegen aan agenda
Terug

Geannuleerd Hoe een sabbatical je leven kan veranderen

Jos Arts vertrok na een intensieve loopbaan naar Zuid-Frankrijk en schreef een boek over zijn sabbatical; 'Dit gun ik iedereen! Hoe een sabbatical je leven kan veranderen'.

Wat gebeurt er als je na een lange en intensieve loopbaan alles loslaat, huis en haard verlaat en zonder enig doel naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk vertrekt? Jos Arts deed het. Zijn reis blijkt vooral een innerlijke ontdekkingsreis te zijn. Open en eerlijk deelt hij zijn ervaringen, gevoelens en inzichten.

In zijn interactieve lezing, gecombineerd met foto’s, muziek en filmpjes, laat Arts je proeven van zijn avontuur, wat hij allemaal beleefd, ontdekt en geleerd heeft. Want hoe het is om op je 58ste alles achter je te laten en onderweg vooral de ‘tekens’ te volgen? Niet wetende wat de volgende stap zal zijn. Om te ontdekken dat er eigenlijk maar een weg is, namelijk de weg van je Hart, want die klopt altijd. Dat is de Reis van de Held en de 7 stappen die Arts in zijn boek en ook in de lezing uitlegt.

Jos Arts: "Tijdens de lezing ga ik graag in op vragen en ervaringen van het publiek. Wat roept mijn verhaal bij jou op? Herken je je erin? Sta je zelf wellicht op een kruispunt in je leven? Durf jij ook los te laten en te ‘verliezen’? Durf jij je hart te volgen? Durf jij ook de Reis van de Held te maken? Of vind je het gewoon leuk om meer te horen over het magische Katharenland in Zuid-Frankrijk?"

Na de lezing kun je het boek kopen (cash of door te pinnen) en zal Arts het met alle plezier signeren.

Samen dineren
Na afloop van de lezing verzorgt het Grand Café een lekkere maaltijd, geinspireerd op de lezing, uit de Franse keuken.

Huisgemaakte Coq au vin met versgebakken stokbrood á €12,50 per persoon.

Of driegangen á €22,50 per persoon:
Vooraf - Salade met brie, walnoot en honing
Hoofdgerecht - Coq au vin met provencaalse ovenaardappeltjes en verse groenten
Dessert - Crème Brûlee

Het menu is exlusief drankjes.
Voor meer informatie over het diner: reservering@waalre.nl

image
De bibliotheek biedt ruimte aan mensen die graag hun kennis willen delen: de KennisMakers. Heb jij een goed verhaal? Dan komen we graag met je in contact. Voor Eindhoven kan je contact opnemen met Susan Brinkmann en voor Waalre met Margot Lasance.


Deze activiteit is geannuleerd